Menu
Forside
Rejsemål
Charterrejser
Krydstogter
Lastminute
Kør selv ferie
Rundrejser
Skirejser
Storbyferier
Temarejser
Rejseinfo
Rejseaktører
Storbyferie
London - Storbyferie i London
Den engelske hovedstad London er en mangfoldig storby, hvor kulturer fra hele verdenen sætter sine spor i byens gadebillede. London er med over 8 millioner indbyggere en enorm metropol, og byen indeholder noget for enhver smag. Blandt byens varetegn kan nævnes Big Ben, London Bridge, London Eye og Buckingham Palace. Derudover er byen også kendt for sine mange musicals, sit alsidige natteliv og utallige muligheder for shopping i alle prisklasser. London har kort sagt noget for alle interesser.
Læs mere.
Fakta om London
Læs mere om Englands minde- og helligdage og find ud af, hvornår det er Bank Holidays i England. Du kan også lære de vigtigste engelske gloser til at begå dig som turist i den engelske hovedstad.
Læs mere.
 
Læs mere
Transport i London
Her kan du læse mere om, hvordan du finder din vej rundt i Londons forskellige kvarterer med bus, metro eller taxa, og læs hvordan du finder vej til og fra Londons tre lufthavne Gatwick, Heathrow og London Stansted.
Mere info.
 
Læs mere.
Attraktioner i London
Et besøg i London byder på kendte attraktioner og seværdigheder som St. Paul’s Cathedral, National Gallery, Buckingham Palace og Globe Theatre. Et besøg i det kendte voksmuseum Madame Tussauds er også en oplevelse værd.
Læs mere.
 
Læs mere.
Mad og drikke i London
I London finder du talrige fastfood kæder, restauranter og caféer, der byder på madoplevelser fra England og resten af verdenen. Prøv blandt andet en traditionel English breakfast.
Læs mere.
 
Læs mere.
Shopping i London
London er et shoppingmekka og indeholder utallige butikker, hvor du finder alt lige fra de mest luksuriøse mærkevarer som Burberry, Ralph Lauren og Mulberry til Top Shop, New Look og Gap. Besøg varehusene Canary Wharf og Harrods eller shop i Oxford Street eller Bond Street.
Læs mere.
 
Læs mere.
Turist i London
Du finder her relevante og nyttige links om London samt informationer vedrørende fly og flybilletter, hotel og overnatning og guidede tours rundt i London.
Læs mere.
 
Kort
Vejret i London
Nyhed
Annonce
Om rejs.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2007 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide
Partnersites:            Page Ranking Tool